Микеланджело Дентал Студио
Д-р Георги Коновски Тел: +359-8888 61661

Специална Промо Оферта

  Пълна промяна на усмивката   
Отстъпка до 10%    

още...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
   

Естетична / Козметична Стоматология

Козметичната стоматология е името дадено за група от процедури, които се извършват, за да се създаде по-естетична, привлекателна усмивка. Козметичния зъболекар може да направи зъбите по-бели, да замести липсващи зъби, да поправи счупени зъби, чрез различни възможности на козметичната стоматология, включващи избелване на зъби, порцеланови фасети, бондинг, порцеланови корони, мостове и др.

Бондинг

Това е апликация на бяла композитна(полимерна) пластмаса за да се оправят зъби поразени от кариес, напукани, счупени или оцветени. Това може да се извърпи в едно посещение. А процедурата се нарича така, защото материала се свързва (бондва) със зъба.

Бондинга е сред най-малко скъпите от козметичните процедури. Композита използван при бондинга се скулптурира, оформя, оцветява и полира така, че да пасне към съседните зъби. Най-често се използва за козметични цели, за да подобри изгледа на оцветени или увредени зъби. Също може да бъде използван за да се затвтори пространство между зъбите, за да ги направи да изглеждат по дълги, или за да промени формата, или цвета им.

 

 

 

 

 

 

 

 

назад |  
 

Начало | Офис | Стерилност | Анализ на Усмивката
За Нас | Финанси | Контакти


Copyright © 2006 michelangelo dental studio
Optimized for a display setting of 800 by 600 pixels, or greater.