Микеланджело Дентал Студио
Д-р Георги Коновски Тел: +359 8888 61661

ZOOM AP  Plus

Избелване на Зъбите

Промоция за избелване на зъбите  до -60%

да запазите час обадете се...

Естетична / Козметична Стоматология

Благодарение на най-новият апарат за избелване на зъбите от фамилията ZOOM – Advanced Power Plus, със своята патентована формула на светлината се използва препарат с концетрация на активна съставка 6-25%, много по-ниска от стандартните (35-42%), като се постига най-забележим резултат съчетано с най-нежно и щадящо действие към зъбите. Доказано безопасна и ефективна. Провежда се от специалист, сертифициран в Бевърли Хилс, Калифорния.

Избелване на Зъби

Избелването на зъбите е един от най-бързите и лесни начини да се промени една усмивка. Дори в едно посещение може да получите вашата ослепителна усмивка.    Промяната на естествения цвят на зъбите може да бъде причинено от външно оцветяване, с течение на възрастта, или чрез химично засягане на зъбите. Някои от най-честите причини са оцветяване от медикаменти, кафе, кола, чай, цигари, както и на отделни зъби след травма или проведено кореново лечение (не живи).

Преди
След
Възрастово Оцветяване
Петна при Тютюнопушене
Генетично Обусловени Оцветявания
Тетрациклонови Оцветявания

Има два основни начина за избелване на зъбите.

1. Професионално избелване на зъбите в домашни условия 
Това е по-често използвания начин за избелване на зъбите. Ние вярваме , че този метод дава най-предсказуемите резултати. Той включва индивидуално изработени избелващи шини и шприци съдържащи безопасен избелващ гел. Избелващия гел за домашно използване е обикновено с голяма вискозност, приятен вкус и състоящ се от карбамид/хидроген пероксид в различни концентрации. Избелването на зъбите, обикновено включва две кратки посещения в кабинета. В първото се вземат отпечатъци за изработването на индивидуални шини, а второто да се получат шините, както и избелващия агент. Процесът на избелване е постепенен; ето защо вие контролирате степента на постигнатото избелване.
Резултата при избелването на жълти/кафяви зъби е най-забележителен.

2. Клинично (офис) избелване
Най-често използваният избелващ агент за такова избелване е във висока концентрация 35-42%. Поради силната концентрация, тези избелващи материали имат потенциала да увредят, както меките тъкани(венците), така и зъбите. Затова ние използваме 6-25% концентрация, което обикновено е безболезнено и напълно безвредно. Клинично избелване се провежда и за невитални (мъртви) зъби. Този начин на избелване на зъбите се провежда само в стоматологичния кабинет (офис) с подходящата апаратура и защита на меките орални тъкани. 
3. Комбинирано за най-бърз и дълготраен резултат.

напред

Начало | Офис | Стерилност | Анализ на Усмивката
За Нас | Финанси | Контакти


Copyright © 2006 michelangelo dental studio
Optimized for a display setting of 800 by 600 pixels, or greater.