Микеланджело Дентал Студио
Д-р Георги Коновски Тел: +359-8888 61661

Специална Промо Оферта

  Пълна промяна на усмивката   
Отстъпка до 10%     

още...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
   

Какво да Очаквате при Вашето Първо Посещение

 

За да можем да предотвратим стоматологично заболяване, ние имаме нужда от пълна картина на Вашето орално здраве в момента, също така и от Вашата стоматологична и обща медицинска история. Вашето първо посещение ще включва една преценка на миналите, съществуващи и потенциални здравни проблеми.

Вие ще трябва да попълните формуляр за нов пациент, включващ въпроси за вашата здравна анамнеза, както и ще бъдете запознати с финансовата политика и гаранцията за стоматологичните услуги на практиката.

Ние ще започнем с подробен преглед, включващ внимателен оглед на състоянието на зъбите, венците, мускулната система, захапката, темпоро-мандибуларната става, предишна стоматологична работа и естетиката. Рентгеновите снимки и прегледа на Вашите орални тъкани ще помогнат да се установят дефекти (кариеси) на зъбите, заболявания на венците и костта и всякакви скрити проблеми. Това се прави с цел не само да се установят настоящите нужди, но и да се разкрият тенденции, които могат да доведат до бъдещи проблеми.

След като Вашия преглед приключи, ние ще дискутираме с Вас какво сме открили и ще направим препоръки за лечение и профилактика, съобразно Вашите нужди и желания. Ние бихме искали Вие да знаете какво трябва да бъде направено и съответната стойност. Ние също искаме с Вас заедно да определим последователността от мероприятия.

 


Начало | Офис | Стерилност | Анализ на Усмивката
За Нас | Финанси | Контакти


Copyright © 2006 michelangelo dental studio
Optimized for a display setting of 800 by 600 pixels, or greater.