Микеланджело Дентал Студио
Д-р Георги Коновски Тел: +359-8888 61661

Специална Промо Оферта

  Пълна промяна на усмивката  
Отстъпка до 10%     

още...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
   
Обща Стоматология

Защото здравето е в основата на красотата!

Ние предлагаме цялата гама от процедури на общата стоматология с най-напредналите методи и техники на лечение и възстановяване.

Пародонтална Терапия

Пародонталното заболяване, известно преди като пародонтоза, или заболяването на венците се причинява на първо място от бактериалната плака, въпреки че фактори като генетичност, тютюноупотреба, както и някои определени медицински състояния (диабет, СПИН и др.) са също сред известните причини. Заболяването на венците (гингивит) обикновено е безболезено и може да се развива незабелязано. Първичните симптоми са кървенето от венците и лошия дъх.

Ние извършваме пародонтално лечение с различни процедури, включително и електрохирургия, и “скалиране и заглаждане на корена (Scaling and Root Planing)”. Следвайки съвременен протокол за пародонтално лечение се назначават поддържащи посещения, докато се постигне оптимално пародонтално здраве. Ние също обучаваме нашите пациенти според индивидуалните дадености за грижите, които трябва у дома да полагат за постигане на това оптимално състояние.

Здрави Венци Гингивит Умерен Пародонтит Напреднал Пародонтит

 

назадНачало | Офис | Стерилност | Анализ на Усмивката
За Нас | Финанси | Контакти


Copyright © 2006 michelangelo dental studio
Optimized for a display setting of 800 by 600 pixels, or greater.