Микеланджело Дентал Студио
Д-р Георги Коновски Тел: +359-8888 61661

Специална Промо Оферта

  Пълна промяна на усмивката   
Отстъпка до 10%    

още...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
   
Обща Стоматология

Защото здравето е в основата на красотата!

Ние предлагаме цялата гама от процедури на общата стоматология с най-напредналите методи и техники на лечение и възстановяване.

Металокерамика - Корони и Мостове

Тези възстановявания имат незабележима метална основа, която се покрива със слой от порцелан.

Корони

Короната е възстановяване, което покрива , “облича” зъба до неговата естествена форма, размер и цвят. Дори лошо поддържан или зле увреден зъб може да се възползва от корона с добър дизайн, която е правилно фиксирана. Тази корона не само подобрява и изгледа, но също и запазва зъба, който иначе би могъл да бъде загубен. Процедурата се използва, когато няма достатъчно останала здрава зъбна тъкан, за да се залепи инлей/онлей или частична корона.

Мостове

Ако Ви липсва един или повече зъби и от двете страни на празното пространство имате поне по един стабилен зъб, тогава съществува възможността за заместване на липсващите зъби с фиксиран мост. Съседните на празното пространство зъби се отнасят като мостоносители. Носителите се препарират по подходящ съвременен начин под отпично увеличение, като се постига паралелност помежду им.Това позволява да се отлее скелет-основа, който ще пасне точно върху препарираните носители. Обикновено скелета е от метал, който се покрива с керамика.

 

 

 

назад |  

 


Начало | Офис | Стерилност | Анализ на Усмивката
За Нас | Финанси | Контакти


Copyright © 2006 michelangelo dental studio
Optimized for a display setting of 800 by 600 pixels, or greater.