Микеланджело Дентал Студио
Д-р Георги Коновски Тел: +359-8888 61661

Специална Промо Оферта

  Пълна промяна на усмивката  
Отстъпка до 10%     

още...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
   

Превантивна Стоматология

Ранната диагностика е ключа, за да избегнем скъпото и усложнено стоматологично лечение. Профилактиката започва с контрол на плаката и зъбният камък- главната причина за кариеса и пародонталното заболяване. С редовни периодични стоматологични посещения, ние можем да лекуваме заболяванията на венците и зъбите в ранни стадии, преди състоянието да е станало необратимо.

Флуоризиране на Зъбите (Флуорни Апликации)

За намаляване на възможността за развитие на кариес на зъбите, ние прилагаме и локални апликакации на флуоридни продукти. Флуора е елемент, който помага да се заздрави зъбния емайл, да го направи устойчив срещу появата и развитието на зъбния кариес, както и да допринесе за минерализацията на зъб в стадий на начален кариес.Локалните флуориди под формата на гел, паста или лак се аплицират обикновено през време на процедурата- професионална хигиена.
Апликацията а флуориди се препоръчва и за деца, и за възрастни, пациенти с големи стоматологични възстановявания,
и пациенти с отдръпнали се венци, които са под голям риск за развитието на кариес на кореновата повърхност. Пациенти, които са с висок потенциал и риск за развитие на зъбен кариес могат да имат нужда от професионална флуорна терапия в домашни условия.

 

назад |  Начало | Офис | Стерилност | Анализ на Усмивката
За Нас | Финанси | Контакти


Copyright © 2006 michelangelo dental studio
Optimized for a display setting of 800 by 600 pixels, or greater.