Микеланджело Дентал Студио
Д-р Георги Коновски Тел: +359-8888 61661

Специална Промо Оферта

  Пълна промяна на усмивката   
Отстъпка до 10%     

още...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
   

Превантивна Стоматология

Ранната диагностика е ключа, за да избегнем скъпото и усложнено стоматологично лечение. Профилактиката започва с контрол на плаката и зъбният камък- главната причина за кариеса и пародонталното заболяване. С редовни периодични стоматологични посещения, ние можем да лекуваме заболяванията на венците и зъбите в ранни стадии, преди състоянието да е станало необратимо.

Шини - спортни и оклузални

Спортните шини и шините използвани при бруксизъм (оклузална шина) са превантивни апарати.
Те предпазват от увреждане или по нататъшно увреждане на вашите зъби и венци. Въпреки, че дизайна на спортните и шините за бруксизъм е подобен, материала от който те се изработват е различен.

Спортни шини

Дизайна на спортните шини е направен така, че предпазва зъбите на спортисти или хора със спортна активност (дори и само през празниците), деца в различна възраст по време на игра. Тези шини са изключително препоръчителни при спортове с пълен и семи-контакт, като напрмер:хокей, футбол, баскетбол, карате, бокс, борба и тн. Предимствата при носене на спортна шина са очевидни. В допълнение на укрепващия и амортизиращия ефект на шината, ниската цена на спортната шина е значително по ниска от стойността на възстановяване на повредените или счупени зъби.

 

назад |  Начало | Офис | Стерилност | Анализ на Усмивката
За Нас | Финанси | Контакти


Copyright © 2006 michelangelo dental studio
Optimized for a display setting of 800 by 600 pixels, or greater.