Микеланджело Дентал Студио
Д-р Георги Коновски Тел: +359-8888 61661

Зъболекар на 2012 година

  Д-р Георги Коновски
    

още...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
   
За Нас

Всеки знае, че красивата усмивка изгражда увереност, докато здравите зъби и венци подобряват вашето цялостно здраве. Нашата цел е да бъдем ваши партньори в постигането и на двете!

Ние сме посветени да направим Вашето посещение при нас, колкото е възможно по-комфортно и безболезнено, защото ние знаем, че доброто стоматологично здраве може да повиши качеството и количеството на Вашия живот.

"“Аз разбирам, че Вие сте индивидуален човек, чиито нужди са уникални и винаги отделям време, за да Ви изслушам и да отговоря на Вашите въпроси. Правя всичко, което мога, за да бъде Вашето посещение комфортно, с отношение на уважение и добронамереност.”

Д-р Георги Коновски е завършил Медицинска Академия, Факултет по стоматология, в София. Oт 1994 година за повишаване на квалификацията има участия в симпозиуми, конгреси, курсове и идивидуално обучение при международно признати специалисти и лектори в САЩ,  и в различни страни от Западна Европа в областта на Козметичната и Естетична стоматология с Функционално Възстановяване и Денталната Имплантология, Съвременно Стоматологично лечение- и Стоматологичната Профилактика. На дентални симпозиуми и семинари в България: участия като лектор в областта Естетичната стоматология, Имплантология, Съвременно лечение на Пародонталните заболявания. Участие с доклад на международен конгрес. Консултант и модератор към водещи дентални фирми. Редактор на следните издания в България: “Въведение в имедиятното натоварване в имплантологията”-Иде&Иде, “Експерт при екстракцията на мъдреци” –Соихиро Асанами и Ясунори Казацаки, “Лечебно планиране при травматизирани зъби”-Митсухиро Тсукибоши, както и на специализирания вестник “Стоматологичен свят”. Автор на специализирани статии.Сертифициран от Swiss Dental Academy.

За по-добри, в по-голяма степен предвидими и надеждни резултати се използват най-съвременни и доказани стоматологични методи и техники в клиника оборудвана на високо ниво от най-качествени и реномирани дентални производители за апаратура и материали. Използват се и увеличителни телескопи с фиброоптична светлина за по-голяма прецизност, и за да предостави най-добрата грижа за нашите пациенти.

Допълнителни Квалификации


Начало | Офис | Стерилност | Анализ на Усмивката
За Нас | Финанси | Контакти


Copyright © 2006 michelangelo dental studio
Optimized for a display setting of 800 by 600 pixels, or greater.