Микеланджело Дентал Студио
Д-р Георги Коновски Тел: +359-8888 61661

Зъболекар на 2012 година

  Д-р Георги Коновски
   

още...

Финансова Политика

Стоматологичното лечение и Естетичната стоматология са отлична инвестиция във физическото и психологическо благополучие на отделната личност. Финансовите съображения не трябва да бъдат препятствие към тази важна здравна услуга.

Вашата финансова отговорност и ангажимент за стоматологичните услуги към Вас ще бъдат ясно обяснени преди започването на стоматологичното лечение. По време на първичният стоматологичен преглед Вие ще се запознаете с финансовата политика на практиката подробно. На въпроси относно стойността на различни стоматологични услуги ще бъде отговорено след Вашия преглед, диагноза и консултация.

Нашата практика изисква цялостно заплащане след извършване на процедурата в края на посещението.

Ако имате изработен от нас план на лечение и финансов план, и пожелаете да платите предварително очакваната стойност, то Вие ще ползвате отстъпка от 5 до 10 %.

Ние искаме нашите пациенти да получат необходимата за тях стоматологична грижа, затова предоставяме различни възможности за плащане: в брой, с кредитни карти: Diners Club International, VISA, Mastercard, , и дебитнби карти от ситемата БОРИКА., MAESTRO издадени в България. За пациенти със здравна (дентална) застраховка, моля да разберете, че вашата дентална застраховка е отношение между Вас и Вашата застрахователна компания, а не между Вашата застрахователна компания и нашия офис. Ние не можем да гарантираме очакваното покритие, но ще направим каквото можем, за да видим, че Вие получавате максимум полза.
При желание от страна на пациента за кредитиране на стоматологичното лечение, нашия екип с удоволствие ще ви представи възможностите от страна на финансовата компания, с която работим.

“Един грам профилактика се равнява на килограм лечение.”

София, България
бул. България 81
Тел:
+359 8888 61661


Начало | Офис | Стерилност | Анализ на Усмивката
За Нас | Финанси | Контакти


Copyright © 2006 michelangelo dental studio
Optimized for a display setting of 800 by 600 pixels, or greater.