Микеланджело Дентал Студио
Д-р Георги Коновски Тел: +359-8888 61661

Зъболекар на 2012 година

  Д-р Георги Коновски  

още...

Микеланджело Център за Естетична и Обща Стоматология

Чрез комбиниране на изкуството и науката в Естетичната и Възстановителната стоматология, ние можем да създадем един нов свят от възможности, с които да се подобри нивото и качеството на вашия живот, посредством използването на най-напредналите техники и технологии.

Ние можем да предложим на Вас и Вашето семейство цялостни профилактични, лечебни, функционално- възстановителни и козметични услуги, включвайки избелване на зъбите, незабележима- Invisalign, и инстантна ортодонтия, естествено-изглеждащи пломби,корони, фасети, силанти и зъбни импланти. Ние също Ви предлагаме съвременна пародонтална (на венците) и ендодонтска (на кореновия канал) терапия, както и орална хирургия. В допълнение на посвещението към вашето стоматологично здраве при нас има също рентгенови услуги (снимки) с модерна RO апаратура и рентгенова диагностика на място за ваше удобство.

Наше убеждение е, че вие трябва да получавате възможно най-добрата стоматологична грижа, и че вие трябва да бъдете напълно информирани за състоянието на вашето орално здраве. Това означава, че ние ще препоръчаме каквото е необходимо, за да ви доведем до оптимално състояние на оралното здраве, и за предотвратяване на каквито и да е бъдещи проблеми.

Ние искаме да бъдем сигурни, че след като е завършено вашето лечение, вие само ще трябва да ни посещавате за регулярно клинично почистване (профилактика), за да може да се поддържа такава висока степен на орално здраве.

Ако Вие винаги сте мечтали да имате поразително красива усмивка – усмивка, която е равна и бяла – защо да губите още един ден. Вземете усмивката, която искате, усмивката, която заслужавате

Когато нашите пациенти са с техните нови усмивки, независимо дали чрез проста процедура за избелване или “Пълна промяна” на усмивката, те не само подобряват своя изглед, те също подобряват и своето самочувствие и живот!

pic

София, България
Булевард България 81
Тел: +359 8888 61661


Начало | Офис | Стерилност | Анализ на Усмивката
За Нас | Финанси | Контакти


Copyright © 2006 michelangelo dental studio
Optimized for a display setting of 800 by 600 pixels, or greater.