Микеланджело Дентал Студио
Д-р Георги Коновски Тел: +359-8888 61661

Специална Промо Оферта

  Пълна промяна на усмивката   
Отстъпка до 10%     

още...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
   

Естетична / Козметична Стоматология

Козметичната стоматология е името дадено за група от процедури, които се извършват, за да се създаде по-естетична, привлекателна усмивка. Козметичния зъболекар може да направи зъбите по-бели, да замести липсващи зъби, да поправи счупени зъби, чрез различни възможности на козметичната стоматология, включващи избелване на зъби, порцеланови фасети, бондинг, порцеланови корони, мостове и др.

Фасети

Порцелановите фасети са тънки черупки от порцелан, които точно пасват върху предната повърхност на зъбите и се фиксират на място, чрез техниката на адхезивно залепване. Фасетите имат уникалната способност напълно да маскират зъби с петна и непривликателно оцветени; да коригират износени и старчески изглеждащи зъби; да затварят разстояния между зъбите; да възстановят счупвания и пукнатини в зъбите; да направят изкривените и завъртяни зъби да изглеждат прави и равни. Всичко това може да бъде постигнато използвайки хубав транслуцентен порцеланов материал, който позволявайки на светлината да преминава, има напълно естествен и реален изглед. Порцелановите фасети са значително по трайни и устойчиви в сравнение с фотополимерните възстановявания.
Обновяването на вашата усмивка би могло обикновено да бъде постигнато в няколко посещения. Минимално реоформяне на вашите зъби е необходимо, за да се създаде място за фасетите и между посещенията вие ще носите предварителни фасети.

Ако вие винаги сте мечтали да имате поразително красива усмивка- усмивка бяла и равна- защо губите още време. С нашите авангардни процедури, като порцелановите фасети, вашата нова усмивка (като в “Пълна промяна” Fox Life TV) е само на няколко посещения отдалечена.

Преди

След
Преди След

 

 

 

 

 

назад |  Начало | Офис | Стерилност | Анализ на Усмивката
За Нас | Финанси | Контакти


Copyright © 2006 michelangelo dental studio
Optimized for a display setting of 800 by 600 pixels, or greater.