Микеланджело Дентал Студио
Д-р Георги Коновски Тел: +359-8888 61661

Специална Промо Оферта

  Пълна промяна на усмивката  
Отстъпка до 10%     
още...

 Медиите

       Д-р Георги Коновски е  Зъболекарят на 2012 година  

 

За 2012 година носител на престижната награда Зъболекар на годината е  д-р Георги Коновски Отличието се връчва всяка година на 9 февруари, Деня на Света Аполония, която се тачи в Европа като покровителка на зъболекарите и страдащите от зъбни болки. През 2000 г. Сдружението на българските зъболекари обявява този ден за свой професионален празник - традиция следвана до днес.

“Наградата е изключително ценна, защото единствено Сдружението на българските зъболекари има правото да я връчва, а носителят й всяка година се избира пряко от гилдията”, коментира д-р Венцислав Стоев.

Д-р Георги Коновски изрази задоволството си от получаването на приза, защото това е оценка и признание от колегите му. Основният принцип, който  според него всеки здравен специалист трябва да следва в практиката си е да не прави компромиси с доверието на пациентите и непрекъснато да повишава собствената си квалификация. Самият той е завършил Стоматологичния факултет на Медицинска академия в София през 1996г., а по-късно е добавил към биографията си престижни квалификации в Съединените Американски Щати, Англия, Швейцария, Германия и Италия. Доказан професионалист с над 16 години практика, сертифициран от Swiss Dental Academy.

Димитър Димитров

АКТА Консултантс

Mail: dimmitrov@gmail.com


Начало | Офис | Стерилност | Анализ на Усмивката
За Нас | Финанси | Контакти


Copyright © 2006 michelangelo dental studio
Optimized for a display setting of 800 by 600 pixels, or greater.