Микеланджело Дентал Студио
Д-р Георги Коновски Тел: +359-8888 61661

Специална Промо Оферта

  Пълна промяна на усмивката   
Отстъпка до 10%     

още...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
   

Превантивна Стоматология

Ранната диагностика е ключа, за да избегнем скъпото и усложнено стоматологично лечение. Профилактиката започва с контрол на плаката и зъбният камък- главната причина за кариеса и пародонталното заболяване. С редовни периодични стоматологични посещения, ние можем да лекуваме заболяванията на венците и зъбите в ранни стадии, преди състоянието да е станало необратимо.

Шини - спортни и оклузални

Спортните шини и шините използвани при бруксизъм (оклузална шина) са превантивни апарати.
Те предпазват от увреждане или по нататъшно увреждане на вашите зъби и венци. Въпреки, че дизайна на спортните и шините за бруксизъм е подобен, материала от който те се изработват е различен.

Шини за Бруксизъм

Оклузалните шини / Шини за бруксизъм (т.нар. night guards) са превантивни и лечебни апарати, които помагат да се разсеят силите при стискане и триене на зъбите.
Бруксизма (скърцането със зъби) е феномен, който се проявява при много хора несъзнателно по време на сън. Такива навици водят към предврително износване (изтриване) на зъбите и до увреждане в зоната на корен/венец. С оклузалната шина може да се спре този процес , като се внесе хармония между мускулите, захапката и долночелюстната става.

 

назадНачало | Офис | Стерилност | Анализ на Усмивката
За Нас | Финанси | Контакти


Copyright © 2006 michelangelo dental studio
Optimized for a display setting of 800 by 600 pixels, or greater.